YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Baywatch (2017) leeftijd 12 geweld eng grof taalgebruik drugs

0671

FILMTREND.NL Poster: Baywatch (2017)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 1 juni 2017
Distributeur: Paramount Pictures
Genre: Actie, Komedie
Duur: 116 min.
Regie: Seth Gordon
Cast: Dwayne Johson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Jon Bass, e.a.


Trailer Official Site


Komische actiefilm naar de populaire serie uit de jaren negentig waarin de strandwachten Dwayne Johnson en Zac Efron op een crimineel complot stuiten

FILMTREND.NL Poster: Baywatch (2017) De televisie van de jaren tachtig van de vorige eeuw werd gedomineerd door Miami Vice, maar het decennium erop kende een wereldwijd succes voor Baywatch met ruim een miljard kijkers. Niet alleen stond de serie over strandwachten en hun heldhaftige reddingspogingen en soapie beslommeringen garant voor de iconische beelden van Pamela Anderson die in rood badpak en eeuwigdurende slow motion door de branding rende, het zorgde ook voor een herleving van de loopbaan van David Hasselhoff. The Hoff zag bijna Abraham toen hij het tien seizoenen volhield zijn buik in te houden aan het strand.

 

FILMTREND.NL Poster: Baywatch (2017) De huidige trend dicteert dat televisieseries van weleer dienen te herrijzen als bioscoopfilm. Veelal vergane glorie, of bijzonder weinig links met het origineel zijn dan meestal het resultaat. Dat mag ook gezegd worden van Seth Gordons strandavontuur dat veel te lollig wordt ingezet en zich haast net zo goed ergens anders dan aan het strand had kunnen afspelen. Vreemd is ook dat er een geheel nieuwe cast is aangetrokken die bekende namen van personages hebben aangehouden, zoals Hasselhoffs Mitch Buchannon die nu door Dwayne Johnson wordt vertolkt, Zac Efron die Matt Brody neerzet en Kelly Rohrbach die het personage van Pamela Anderson nog eens dunnetjes overdoet.

Arjan Welles - Filmtotaal
comments powered by Disqus