YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Black Panther (2018) leeftijd 12 geweld eng

0691

FILMTREND.NL Poster: Black Panther (2018)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 15 februari 2018
Distributeur: The Walt Disney Company Benelux
Genre: Drama, Sci-Fi, Actie, Avontuur
Duur: 134 min.
Regie: Ryan Coogler
Cast: Forest Whitaker, Andy Serkis, Martin Freeman, Michael B. Jordan, Sebastian Stan, Chadwick Boseman, Lupita Nyong'o, Angela Bassett, Daniel Kaluuya, Danai Jekesai Gurira, Phylicia Rashad, Florence Kasumba, Letitia Wright, Sterling K. Brown, David S. Lee, John Kani, Winston Duke.


Trailer Official Site


Marvel's Black Panther volgt het verhaal van T'Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

FILMTREND.NL Poster: Black Panther (2018) Zoals we allemaal in Captain America: Civil War al zagen, is de koning van Wakanda door een noodlottige bomaanslag heengegaan. Het van de buitenwereld afgezonderde Wakanda zoekt daarom een troonopvolger en logischerwijs probeert T'Challa, de zoon van de koning, aanspraak te maken op die luxe zetel. Daar denken anderen echter net zo over. Door die strijd dreigt het land nog verdeelder te raken. Jarenlang verborgen geheimen zouden zomaar eens boven water kunnen komen, met alle gevolgen van dien. Deze laatste solofilm voor het cumulatieve spektakelstuk Avengers: Infinity War duikt in de wereld van Black Panther, maar hoeveel nieuwigheid valt daar eigenlijk nog te ontdekken?

 

FILMTREND.NL Poster: Black Panther (2018) Puur kijkend naar de vormgeving een hoop. Op het eerste gezicht is Wakanda een doorsnee derdewereldland, maar wie eenmaal de verborgen wereld binnentreedt, zal ontdekken dat Wakanda eigenlijk een technologisch zeer geavanceerde natie is, voedend op de krachten van het fictieve metaal vibranium (waar bijvoorbeeld ook het schild van Captain America van gemaakt is). De volkeren van dit bruisende land zijn rijkelijk versierd met een groot scala aan culturele uitingen, zoals lipschotels en ingesneden krokodillenhuiden. Het thuisfront van de zwarte panters is een land waar de primitieve Afrikaanse stammencultuur hand in hand samengaat met de moderne wetenschap. Zeker door het effectieve gebruik van rimboemuziek komt het totaalplaatje helemaal tot leven. Black Panther is nu al een kandidaat om volgend jaar enkele Oscarnominaties binnen te slepen op het gebied van productie, make-up, kostuums en geluid.

Bron: Jeffrey Kouters - Filmtotaal
comments powered by Disqus