YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


The First Purge (2018) leeftijd 16 geweld eng

0670

FILMTREND.NL Poster: The First Purge (2018)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 4 juli 2018
Distributeur: Universal Pictures International
Genre: Actie - Horror - Sciencefiction - Thriller
Duur: 97 min.
Regie: Gerard McMurray
Cast: Marisa Tomei, Steve Harris, Melonie Diaz, Aaron V. Williamson, Lauren Vélez, Chyna Layne, Mo, Derek Basco, Patch Darragh, Jermel Howard, Mitchell Edwards, Joivan Wade, Lex Scott Davis, Rotimi Paul, Mugga, Qurrat Ann Kadwani, Y'lan Noel, Maria Rivera, Siya, Christian Robinson, Kristen Solis.


Trailer Official Site


Thriller met Ethan Hawke waarin de overheid een keer per jaar een tijdvak van twaalf uur instelt, waarbinnen alle misdaden legaal zijn

FILMTREND.NL Poster: The First Purge (2018) Eenieder die zijn leven wil behouden doet er goed aan het eiland een nachtje te verlaten, maar daar is iets op bedacht: wie blijft krijgt van de overheid een vergoeding die velen maar al te goed kunnen gebruiken. De toelage is zelfs nog wat groter bij actieve deelname aan de 'festiviteiten'. Waar eerdere Purge-films enigszins toonden tot welke gruweldaden mensen in staat zijn wanneer ze worden gevrijwaard van gerechtelijke vervolging, lijkt dit deel te willen ingaan op wat mensen zonder geld zoal bereid zijn te doen om hun financiële situatie enigszins te kunnen verbeteren. Maar zoals vaker in deze filmreeks wordt met dit potentieel interessante gegeven bijzonder weinig gedaan. De enigen die echt aan het moorden slaan, zijn degenen die dat zonder Purge waarschijnlijk ook wel zouden doen.

 

FILMTREND.NL Poster: The First Purge (2018) Zo is het moeilijk te geloven dat iemand die permanent stijf staat van de agressie zich 364 dagen per jaar zou inhouden omdat hij bang is voor gerechtelijke vervolging. En wat te denken van een drugsbaron die zijn concurrent poogt af te maken, waarna laatstgenoemde hem juist een kopje kleiner maakt? Is daar nou echt een Purge voor nodig? Drugscriminelen trekken zich over het algemeen bijzonder weinig aan van heersende wetgeving als het aankomt op het beschermen van hun machtsstatus. Het invoeren van de Purge op het geportretteerde Staten Island is haast alsof je voetgangers expliciete toestemming geeft om bij het oversteken van de straat tussen middernacht en zonsopgang het rode licht te negeren. Leuk, maar dat gebeurde toch al wel.

Bron: Thierry Verhoeven - Filmtotaal
comments powered by Disqus