YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Thor: Ragnarok (2017) leeftijd 12 geweld eng

0685

FILMTREND.NL Poster: Thor: Ragnarok (2017)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten
Taal: Engels
Première: Donderdag 26 oktober 2017
Distributeur: The Walt Disney Company Benelux
Genre: Actie - Avontuur - Fantasy
Duur: 130 min.
Regie: Taika Waititi
Cast: Anthony Hopkins, Idris Elba, Chris Hemsworth, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Jeff Goldblum, Sam Neill, Karl Urban, Ray Stevenson, Tessa Thompson, Clancy Brown, Jaimie Alexander, Stan Lee, Taika Waititi, Tadanobu Asano, Lou Ferrigno, Rachel House, Jasper Bagg.


Trailer Official Site


Derde solofilm rondom de dondergod waarin hij zijn hamer én zijn haren kwijtraakt wanneer hij het in de arena opneemt tegen de Hulk

FILMTREND.NL Poster: Thor: Ragnarok (2017) Vernieuwen en variëren wordt steeds moeilijker binnen het superheldengenre. In de afgelopen tien jaar heeft productiehuis Marvel zeventien superheldenfilms uitgespuugd, die allemaal schuilgaan onder de vlag van het Marvel Cinematic Universe (een filmuniversum dat de avonturen van onder andere Iron Man, Captain America en de Hulk onderling met elkaar verbindt). Doordat de verhalen van de personages steeds meer in elkaar zijn gaan overlopen, dreigt het gevaar dat de films hun eigen smoel verliezen en inwisselbaar worden. Gelukkig heeft Marvel op tijd ingezien dat ze het over een heel andere boeg moeten gooien.

 

FILMTREND.NL Poster: Thor: Ragnarok (2017) Thor: Ragnarok mag met recht het waagstuk van Marvel worden genoemd. Wat zich hier ontvouwt is een ongekend komische trip door de kosmos, waarbij een compleet nieuwe koers is uitgestippeld voor de god van de donder. En die koerswijziging is zeer welkom voor het personage, want op dezelfde voet verdergaan als het oersaaie Thor: The Dark World is simpelweg geen optie. Dan zouden we voor de zoveelste keer getuige zijn van het feit dat de naïeve Thor in de streken van zijn onbetrouwbare broer Loki trapt. En dat terwijl hun relatie eigenlijk al was uitgespeeld aan het einde van de eerste Avengers-film. Ditmaal zijn de redetwisten tussen de twee godenbroers gelukkig tot een minimum beperkt. In een kleine, maar prettige scène rekenen de makers af met het verleden door de kwestie te benoemen en Thor zijn gespierde schouders op te laten halen.

Frank Stol - Filmtotaal
comments powered by Disqus