YouTube YouTube | Facebook Facebook | Google+ Google+ | Google+ Twitter
 • Venom (2018)
 • The Predator (2018)
 • The Equalizer 2 (2018)
 • Mission: Impossible - Fallout (2018) )


Tomb Raider (2018) leeftijd 12 geweld eng

0693

FILMTREND.NL Poster: Tomb Raider (2018)

Facts & Figures

Land: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk
Taal: Engels
Première: Donderdag 15 maart 2018
Distributeur: Warner Bros. Pictures
Genre: Avontuur, Thriller, Actie, Fantasy, Drama
Duur: 118 min.
Regie: Roar Uthaug
Cast: Alicia Vikander, Kristin Scott Thomas, Daisy Ridley, Dominic West, Derek Jacobi, Walton Goggins, Daniel Wu, Hannah John-Kamen, Adrian Collins, Alexandre Willaume-Jantzen, Tamer Burjaq, Keenan Arrison, Michael Chapman, Kenneth Fok, Helena Holmes, Andrian Mazive, Bernardo Santos, Beatrice Stein, Milton Schorr, Antonio Aakeel, Leo Ashizawa, Gintare Beinoraviciute, Conny Stadler, Vere Tindale, Rowan Polonski, Samuel Mak, Peter Waison.


Trailer Official Site


Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen

FILMTREND.NL Poster: Tomb Raider (2018) Lara Croft is een pittige dame die ook in de boksring haar mannetje staat. Maar soms verliest ze, zo wordt duidelijk in de opening van de reboot van Tomb Raider. Maar onze Lara kan ook lekker scheuren op een fiets door de smalle straatjes van Londen, zo blijkt als ze voor wat cash meedoet aan een achtervolgingswedstrijd. En in Hongkong laat Lara zien dat ze zich niet zomaar van haar tas laat beroven, dus zet ze het op een sprintje en springt en klautert zich een weg door en langs de boten van de haven terwijl ze de dieven op de hielen zit.

 

FILMTREND.NL Poster: Tomb Raider (2018) Het beeld van de actieheldin, bekend van de games, wordt haast met een checklist samengesteld. Met flashbacks naar de tijd met haar inmiddels overleden vader Richard bijvoorbeeld. Lara kon best alleen thuisblijven als pa weg moest voor zaken. In de tuin van haar immense landshuis schiet ze met pijl en boog op een appel. De makers van Tomb Raider anno 2018 doen er alles aan om het iconische beeld van het gamepersonage te doen herleven; tot aan het slotshot aan toe.

Bron: Arjan Welles - Filmtotaal
comments powered by Disqus